Japans bedrijf Acniti brengt nanobubbletechniek naar Nederland

2022-03-19 07:34:27 By : Mr. Jerry Wang

Acniti LLC te Osaka, Japan, gaat een samenwerking aan met Vsquare Holding B.V. te Vollenhove. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van nanobubbletechniek-systemen, waarmee gassen in vloeistoffen kunnen worden opgenomen.

Vsquare wordt exclusief partner van Acniti in de Benelux, in de toekomst optioneel uit te breiden naar de rest van Europa. Vsquare zal de producten onderbrengen onder de merk- en conceptnaam Nanobubble solutions.

Acniti verkoopt zijn zelfontwikkelde Turbiti producten serie over de hele wereld. Tot voor kort was het bedrijf nog weinig actie in de agrarische sector en überhaupt in Europa. Best verkopende producten zijn de Turbiti 737, 747 nano bubble mix systemen en de Oxiti zuurstof generator. Met het partnerschap met Vsquare Holding hopen Paul Pepping en Erik van Berkum, twee Nederlanders aan het roer van Acniti, daar verandering in te brengen.

Rick Kirpestein, directeur Vsquare, is ervan overtuigd dat deze producten ook hier hoge ogen zullen gaan gooien. "De voordelen van de systemen die met lage druk opereren zijn overduidelijk in sectoren lopend van groenteteelt, bloementeelt, zaadbedrijven, viskweek en vee- en pluimveebedrijven.(...) Met nano bubble techniek kan op kosten bespaard worden en het milieu worden ontlast," aldus Rick. 

Voor meer informatie: Vsquare Holding B.V. Rick Kirpestein E: rickkirpestein@me.com

Acniti Paul Pepping E: paul@acniti.com www.acniti.com

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | GroentenNieuws.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.