Dumaco Kampen is dé specialist in het seriematig bewerken van staal, RVS en aluminium. - Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

2022-07-09 07:02:56 By : Ms. Rudy Zhang

Bij Dumaco Kampen B.V. (voorheen DPA Plaatwerk) werken ongeveer 75 gekwalificeerde vakmensen. Samen produceren zij onderdelen, samengestelde onderdelen en complete plaatwerkproducten. Dumaco Kampen is onderdeel van Dumaco Holding met naast de locatie Kampen ook vestigingen in Woerden, Montfoort, Oss, Varsseveld en 's Gravenpolder.

Vanuit deze 6 productielocaties met elk een veelzijdig machinepark draagt Dumaco bij aan het succes van haar afnemers. Dumaco is altijd dichtbij voor lokale afnemers en tevens dé ketenpartner voor internationaal opererende marktpartijen.

Dumaco Kampen staat bekend om het meedenken met de klant en is dé specialist in het seriematig bewerken van staal, RVS en aluminium. Naast technologieën zoals lasersnijden, knippen, ponsen, vouwen en kanten behoren ook (robot)lassen en assemblage tot het aanbod van diensten. Ook het bewerken van koper- en aluminium strippen behoort tot de activiteiten. Hierdoor kan Dumaco Kampen diverse afnemers actief in de energiesector tot haar klantenkring rekenen.

Vanwege de groepsgrootte zijn er voor bestaande en nieuwe personeelsleden binnen Dumaco volop ontplooïngs- en carrierekansen. Ben je geïnteresseerd in onze veelzijdige onderneming of actuele openstaande vacatures, neem dan een kijkje op onze website www.dumaco.nl. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een geschikte kantbankmedewerker (zetter) en een stagiaire RI&E. Vanwege onze groeipotentie staan wij uiteraard altijd open voor nieuw technisch talent!!!

Dumaco Kampen B.V. I Energiestraat 13 I 8265 AG I Kampen I 038-3322260 I www.dumaco.nl I info@dumaco-kampen.nl

KAMPEN - De politie kreeg donderdag 7 juli aan het eind van de middag een melding van ‘diefstal uit een woning’ aan de Wilhelminalaan. Door oplettendheid en info van een getuige..

Vrijdagavond 8 juli 2022 werd er door zo’n 450 mensen uit verschillende delen van Nederland psalmen gezongen om zo de boeren een hart onder de riem te steken.

Vrijdagavond 8 juli 2022 was de uitvoering met het thema ‘50 jaar ... maar nog springlevend’ door gymnastiekvereniging ‘s-Heerenbroek in de Kamdelaar in ‘s-Heerenbroek.

ZEIST - De KNVB heeft vrijdag de competitie-indelingen vanaf de eerste klasse bekendgemaakt. De voetbalbond heeft de boel flink door elkaar gegooid.

KAMPEN - KHC, DOS Kampen en Go-Ahead Kampen zitten ook komend seizoen bij elkaar in de competitie. De Kamper verenigingen zijn ingedeeld in eerste klasse E.

IJSSELMUIDEN - IJVV speelt komend seizoen in de tweede klasse I. In de klasse zitten slechts dertien ploegen. IJVV treft maar liefst negen nieuwe tegenstanders ten opzichte van v..

KAMPEN - ’s-Heerenbroek, Zalk, Wilsum en VV Kampen voetballen komend seizoen in de vierde klasse E. Nieuwe opponenten zijn MSC, Alcides, HTC en FC Ulu Spor.

Donderdagavond 7 juli 2022 was tijdens de raadsvergadering ook de installatie van de nieuwe raads- en commissieleden. Hierbij de namen:

Donderdagavond 7 juli 2022 zijn tijdens de raadsvergadering de wethouders van het nieuwe college van de gemeente Kampen beëdigd. Op de foto van links naar rechts: Erik Faber (Gro..

KAMPEN - Kinderen tot 8 jaar kunnen op dinsdag 19 juli van 10 tot 12 uur bij kinderboerderij Cantecleer spelletjes spelen met een boerenthema.

KAMPEN - Historische vereniging voor de IJsseldelta ‘Jan van Arkel’ neemt per direct de Kamper Almanak over van het SNS Historisch Centrum. Het bestuur van de vereniging en de di..

Donderdag 7 juli heeft een groep Oekraïense kinderen een geweldige morgen beleefd bij het Hippisch Centrum Kampen aan de Zwartendijk op initiatief van Aart Kleijer, in het..

Donderdagavond 7 juli 2022 reikte burgemeester Sander de Rouwe een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Richard Boddeus uit Kampen. De heer Boddeus is benoemd tot Lid in d..

Leuke workshop: Maak je eigen leren luxe sleutelhanger op zaterdag 9 juli!

Fraterhuis Academie Zomereditie met lunch

Muzikale reis door de jaren 60 en 70

Ventura organiseert derde editie van Theater-Parkfestival

IJOV Zoddefestival op zaterdag 9 juli